Reklam

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Anaokulu: Hayvanlar - Çocuklar için Eğitici Bir Oyun

Anaokulu: Hayvanlar, üç yaşın altındaki çocuklar için tasarlanmış, onları anaokulu için hazırlamak amacıyla geliştirilmiş bir eğitici oyundur. YovoGames tarafından geliştirilen bu oyun, Android cihazlarda mevcuttur. Oyun, hayvanlara bakmayı içeren bir etrafında döner, oyuncunun onları beslemesi, oynaması, giyinmesi ve uyuması gerekmektedir. Oyun, çocuklarda hayal gücünü ve yaratıcı yetenekleri teşvik etmek için tasarlanmıştır. Arayüzü basit ve kolay gezinilebilir olup, herhangi bir okuma becerisi gerektirmez.

Oyun, çocuklara anaokulunda gerçekleşen süreçleri öğrendikleri heyecan verici bir dünya sunar. Hatta bebekler bile oyunun koşullarıyla başa çıkabilir ve oyun boyunca sorun çıkmaması için ipuçları sağlanır. Oyun, çizim yapmaktan robotlarla, uçaklarla, makinelerle oynamaya ve bir ip üzerinden atlamaya kadar çeşitli eylemler sunar. Oyun son derece etkileyicidir ve oyunla öğrenmeyi teşvik eder.

Genel olarak, Anaokulu: Hayvanlar, çocukları anaokulu dünyasına tanıtmak için ebeveynlerin kullanabileceği harika bir oyundur. Çocuklara daha küçük çocuklara nasıl bakacaklarını ve bir anaokulunda neler bekleyeceklerini öğrenme imkanı sunar. Oyun, parlak grafikler ve güzel karakterler sunarak hem çocuklara hem de ebeveynlere hitap etmektedir.

Program diğer dillerde mevcuttur

Kindergarten : animals Android için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 1.2.9

(0)
  • Güvenlik Durumu

Kindergarten : animals hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Kindergarten : animals denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam